10.1 og 10.2 kraver

10.1 krave

Træk musen over billedet for at forstørre enkelte elementer – eller vælg “Forstør billede” for at se hele billedet i forstørrelse.

10.2 krave

Træk musen over billedet for at forstørre enkelte elementer – eller vælg “Forstør billede” for at se hele billedet i forstørrelse.

TEKSTILTYPE: kraver
SYVARIANT: udklipshedebo
To kraver i omvendt udklipshedebo. Begge kraver er komponeret af stof klippet ud til blade og rosetter bestående af mindre hedeboringe. På den ene krave er der i midten af bladet et aflangt hul fyldt ud med kniplingssyning. På den anden krave er bladet fyldt med tre huller med hulgang og ni prenede huller. I den ene kraves rosetter er hedeboringene fyldt med hulgang og picoter og har en hedeboring med hulgang som centrum. I den anden krave er ringene tomme. Her er centrum en cirkel af stof med hulgang i midten. De forskellige dele er i begge kraver samlet med rækker af åbne knaphulssting.

< Tilbage || Næste billede >


Forstør billeder

Bemærk
•    langs begge kravers kant går et smalt lærredsbånd. På den ene krave danner båndet fem små løkker undervejs
•    den ene kraves yderkant, hvor et cirkelformet stykke stof med takker i kanten er klippet op i sektioner og afsluttet med hulgang samt buer med picoter
•    kravernes ens komposition med blade, rosetter og store ringe